Informatiebijeenkomsten

Ongeveer één keer per maand organiseren wij informatiebijeenkomsten. Op deze bijeenkomst krijgt u informatie over de school en de methodiek van The leader in me. Voorafgaand aan de bijeenkomst is er een rondleiding door de school. Deze rondleiding wordt verzorgd door de leerlingen van groep 8. Ook ontvangt u onze infromatiebrochure en het inschrijfformulier. De bijeenkomst en rondleiding duurt ruim een uur.

 

Mocht u, na de informatiebijeenkomst, uw kind(eren) willen inschrijven op onze school, dan vragen wij u het inschrijfformulier zo volledig mogelijk in te vullen. 

 

Aanmelden voor bijeenkomst 

Via onderstaand contactformulier kunt u zich aanmelden voor één van de informatiebijeenkomsten. De informatiebijeenkomst duurt ongeveer een uur.  Per bijeenkomst kunnen wij 8 ouders ontvangen. 

 

Wilt u bij opmerkingen dan uw voorkeur geven voor één van de data van de geplande informatiebijeenkomsten. U ontvangt na uw aanmelding een bevestiging via de mail van de gemaakte afspraak.  Mocht uw voorkeur reeds vol zijn, dan zullen wij u een voorstel doen voor een andere bijeenkomst. 

U kunt u ook telefonisch aanmelden.

 

Bijeenkomsten schooljaar 2022-2023

  • woensdag 6 oktober 2023 Open Dag
  • vrijdag 3 november 2023 om 9.00 uur 
  • vrijdag 12 januari 2024 om 9.00 uur 
  • vrijdag 2 februari 2024 om 9.00 uur
  • woensdag 20 maart 2024 Open Dag
  • vrijdag 7 juni 2024 om 9.00 uur


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Momentje...

Bedankt voor uw interesse in onze school. We zullen uw inschrijving voor de rondleiding zo spoedig mogelijk beantwoorden.