Inschrijven nieuwe leerling

 

Informatiebijeenkomsten

Ongeveer één keer per maand organiseren wij informatiebijeenkomsten. Op deze bijeenkomst krijgt u informatie over de school en de methodiek van The leader in me. Voorafgaand aan de bijeenkomst is er een rondleiding door de school. Deze rondleiding wordt verzorgd door de leerlingen van groep 8. Ook ontvangt u onze infromatiebrochure en het inschrijfformulier. De bijeenkomst en rondleiding duurt ruim een uur.

 

Mocht u, na de informatiebijeenkomst, uw kind(eren) willen inschrijven op onze school, dan vragen wij u het inschrijfformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

 

Aanmelden voor bijeenkomst 

Via onderstaand contactformulier kunt u zich aanmelden voor één van de informatiebijeenkomsten. De informatiebijeenkomst duurt ongeveer een uur.  Per bijeenkomst kunnen wij 8 ouders ontvangen. 

Wilt u bij opmerkingen dan uw voorkeur geven voor één van de data van de geplande informatiebijeenkomsten. U ontvangt na uw aanmelding een bevestiging via de mail van de gemaakte afspraak.  Mocht uw voorkeur reeds vol zijn, dan zullen wij u een voorstel doen voor een andere bijeenkomst. 

U kunt u ook telefonisch aanmelden.

 

Bijeenkomsten schooljaar 2022-2023:

 • vrijdag 9 september 2022 om 9.00 uur 
 • vrijdag 7 oktober 2022 Open Dag 
 • vrijdag 11 november 2022 om 9.00 uur
 • vrijdag 2 december 2022 om 9.00 uur 
 • vrijdag 13 januari 2023 om 9.00 uur 
 • vrijdag 3 februari 2023 om 9.00 uur 
 • woensdag 15 maart Open Dag 
 • vrijdag 14 april 2023 om 9.00 uur 
 • vrijdag 12 mei 2023 om 9.00 uur 
 • vrijdag 9 juni 2023 om 9.00 uur
 • vrijdag 7 juli 2023 om 9.00 uur 

 


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Momentje...

Dank voor de aanvraag van het inschrijfformulier


Plaatsing op de Rehobothschool

Als uw kind op onze school geplaatst is, dan ontvangt u een bevestiging van plaatsing. Het antwoordstrookje onderaan deze bevestiging dient u te retourneren. Hiermee bevestigt u dat u gebruik maakt van de plaats op onze school.

 

Eventuele jongere broertjes en zusjes krijgen uiteraard ook een plekje op onze school. Hierbij is het van belang dat u hen zo snel mogelijk inschrijft op onze school. Hiervoor kunt u een inschrijfformulier opvragen bij Marjolein Maarleveld of onze administratief mederwerker Ellen Koetsier.

 

 

Zij- instromers:

Indien er plaats is, hanteren wij bij het aanmelden van nieuwe leerlingen, die afkomstig zijn van een andere school, de volgende aannameprocedure:

 1. in overleg met ouders nemen wij contact op met de school waar de leerling vandaan komt om te informeren naar de leerprestaties, taakgerichtheid en het sociaal functioneren van het kind;

 2. mogelijk testen wij (vanaf groep 3) de aangemelde leerling op het beheersingsniveau van de leerstof;

 3. wij informeren u over de uitslag van de testen en over het definitieve plaatsingsbesluit over de toelating van uw kind.

aannamebeleid Rehobothschool Naarden