Inschrijven nieuwe leerling

Proceonscholen 126 min 111828331819

Informatiebijeenkomst

Ongeveer één keer per maand organiseren wij informatiebijeenkomsten. Op deze bijeenkomst krijgt u informatie over de school en de methodiek van The leader in me. Voorafgaand aan de bijeenkomst is er een rondleiding door de school. Deze rondleiding wordt verzorgd door de leerlingen van groep 8. Ook ontvangt u onze infromatiebrochure en het inschrijfformulier. De bijeenkomst en rondleiding duurt ruim een uur.


Lees meer

Plaatsing op de Rehobothschool

Als uw kind op onze school geplaatst is, dan ontvangt u een bevestiging van plaatsing. Het antwoordstrookje onderaan deze bevestiging dient u te retourneren. Hiermee bevestigt u dat u gebruik maakt van de plaats op onze school.

 

Eventuele jongere broertjes en zusjes krijgen uiteraard ook een plekje op onze school. Hierbij is het van belang dat u hen zo snel mogelijk inschrijft op onze school. Hiervoor kunt u een inschrijfformulier opvragen bij Marjolein Maarleveld of onze administratief mederwerker Ellen Koetsier.

 

 

Zij- instromers:

Indien er plaats is, hanteren wij bij het aanmelden van nieuwe leerlingen, die afkomstig zijn van een andere school, de volgende aannameprocedure:

  1. in overleg met ouders nemen wij contact op met de school waar de leerling vandaan komt om te informeren naar de leerprestaties, taakgerichtheid en het sociaal functioneren van het kind;

  2. mogelijk testen wij (vanaf groep 3) de aangemelde leerling op het beheersingsniveau van de leerstof;

  3. wij informeren u over de uitslag van de testen en over het definitieve plaatsingsbesluit over de toelating van uw kind.

aannamebeleid Rehobothschool Naarden